VENTOS MIESTO BENDRUOMENĖS CENTRAS „PRIE VENTOS“ VIETOS PROJEKTAS „VENTOS AMFITEATRO ŽIŪROVŲ SĖDIMŲ VIETŲ REKONSTRUKCIJA“

Paskelbta by

Ventos miesto bendruomenės centro „Prie Ventos“ vietos projektas „Ventos amfiteatro žiūrovų sėdimų vietų rekonstrukcija“ (Nr. LEADER-14-AKMENĖ-08-001) pradėtas įgyvendinti 2014 m. spalio 30 d. Planuojama pabaiga 2015 m. gegužės 30 d. Projekto bendra vertė – 148 111,11 Lt, prašoma paramos suma  – 133 300, 00 Lt.

Projekto įgyvendinimo metu planuojama:  įrengti naujas žiūrovų sėdimas vietas bei sutvarkyti šlaitą, kurioje šios vietos bus įrengtos. Planuojama įrengti apie 20 eilių (apie 1100 sėdimų vietų) suolų su medine danga ant gelžbetoninių atraminių konstrukcijų. Tarp suolų eilių numatomi įrengti trys kompoziciniai takai su pakopomis iš gelžbetoninės konstrukcijos.